Priser for psykologbehandling

Tilskud til psykologbehandling

Jeg har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring, og du kan derfor ikke benytte din henvisning fra lægen hos mig. Der er desværre ofte lang venteliste ved psykologer med ydernummer. Derfor tilbyder jeg en rabat hvis du kan fremvise en lægehenvisning,. Tilsvarende rabat gives til unge mellem 18 og 24 år.

Der er dog også andre muligheder for at få hjælp til betalingen. Du kan muligvis være berettiget til psykologhjælp igennem dit forsikringsselskab eller en sundhedsforsikring via din arbejdsplads, eksempelvis gennem Dansk Sundhedsforing, Skandia, Topdanmark samt mange andre. Her er det vigtigt du medbringer din bevilling på psykologbehandling fra forsikringen. Kontakt mig og høre mere herom.

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark i gruppe 1, 2 eller 5 kan du også være berettiget til et tilskud på op til 300 kr. pr. konsultation. Du betaler den fulde pris hos mig, jeg afregner med Danmark og du får efterfølgende dit tilskud udbetalt fra Danmark. Der gives også et tilskud på 300 kr. til børn under 18 år. Du kan læse mere om tilskud fra Sygeforsikringen Danmark og henvisningsårsager på www.sygeforsikring.dk

Priser

INDIVIDUEL SAMTALE | Kr. 975 *
Børn, unge, voksne (50 min.) Eksempelvis behandling af stress, angst eller depression.
* Rabat på 150kr ved egenbetaling med forevisning af lægehenvisning: Kr. 825

UNGE 18-24 år | Kr. 825
Grundet lange ventetider ved ydernummerpsykologer har jeg valgt at tilbyde rabat til unge mellem 18 og 24 år.

FORÆLDRERÅDGIVNING | Kr. 975
Forældrerådgivning til ét barn (50 min.)

SUPERVISION | Kr. 975
Til pædagogisk personale, lærere, pædagoger, plejeforældre eller nyuddannede psykologer

AFBUD
Ved udeblivelse eller afbud efter kl. 16 dagen forud for din tid, opkræves 50% af honoraret