Priser for psykologbehandling

Tilskud til psykologbehandling

Der er flere muligheder for at få hjælp til betalingen. Du kan muligvis være berettiget til psykologhjælp igennem dit forsikringsselskab eller en sundhedsforsikring via din arbejdsplads, eksempelvis gennem Dansk Sundhedsforing, Skandia, Topdanmark samt mange andre. Her er det vigtigt du medbringer din bevilling på psykologbehandling fra forsikringen. Kontakt mig for at høre mere herom.

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark i gruppe 1, 2 eller 5 kan du også være berettiget til et tilskud. Du betaler den fulde pris hos mig, jeg afregner med Danmark og du får efterfølgende dit tilskud udbetalt fra Danmark. Du kan læse mere om tilskud fra Sygeforsikringen Danmark og henvisningsårsager på www.sygeforsikring.dk

Priser pr 1/1 2024

INDIVIDUEL SAMTALE | Kr. 1000
(50 min)

FORÆLDRERÅDGIVNING | Kr. 1000
Forældrerådgivning til ét barn (50 min.)

SUPERVISION | Kr. 1000
Til pædagogisk personale, lærere, pædagoger, plejeforældre eller nyuddannede psykologer

MED LÆGEHENVISNING

Jeg har ydernummer og kan derfor modtage klienter via den offentlige sygesikring med en lægehenvisning. Det betyder at når man kommer til mig gennem denne ordning får man noget af betalingen dækket af regionen. Der vil fortsat være en egenbetaling. Du kan dog fortsat få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark når benytter dig af denne ordning.

18-24 årige kan af lægen bevilges gratis psykologbehandling under den vederlagsfrie ordning.

Priserne opdateres to gange om året af Dansk Psykologforening og Regionerne.

EGENBETALING MED LÆGEHENVISNING

FØRSTE SAMTALE | Kr. 462,42
(50 min)

EFTERFØLGENDE SAMTALER | Kr. 385,59
(50 min)

Online video-konsultationer afregnes med samme takster som ved fysisk fremmøde.

AFBUDSPOLITIK

AFBUD
Da jeg har ventetid på behandling, skal afbud ske så hurtigt som muligt. Afbud skal senest ske inden kl. 8 på dagen for din tid, ellers opkræves 300kr.